Разходка до Пампорово

От два дни сме на Пампорово и снегът не е спирал да се сипе. Тази година, явно трябваше да изчакаме да стане Март месец, за да се накани да дойде зимата. А ако все още не си разбрал – тя със сигурност е тук…

Pamporovo snow

2-pamporovo

Колко ни липсваха подобни гледки. Съвсем друго си е усещането, когато наоколо клоните на дърветата се огъват под тежестта на „трупачо“.

6-pamporovo

Пистите са адски забавни, с доста приятни ръбчета (особено на десетката), меки приземявания и апетитни „пудра джобове“ по ръбовете.

Pamporovo Snowboarding

За разлика от повечето валежи този сезон, почти непрестанния снеговалеж последните два дни отвори и доста възможности извън пистата, които прогресивно бяха разцепвани през деня. #goodtimes

4-pamporovo

Паркът беше небрежно затворен, за всички които смятаха, че систематично затрупваните уреди могат да представляват сериозна опасност за здравето.

9-pamporovo

Ставри чертаеше впечатляващи линии в пудрата. Явно, не само ние сме останали възхитени от изящните форми, които той оставяше след себи си на сега. При почти всяко едно негово спускане под лифта, съм почти сигурен, че през слушалките си чувах оживени момичешки писъци, а с периферното зрение постоянно долавях женски сутиени, които политаха надолу от лифта в негова посока.

8-pamporovo

7-pamporovo

Подготовката по Pamporovo Freestyle Open Week 5 върви с пълна сила. Нямаме търпение да видим как ще изглежда във финален вариант трасето за най-очакваното събитие в родния сноуборд календар този сезон.

91-pamporovo

Да, Баба Марта ни зарадва приятно по случай 3-ти Март, Да видим какви ги е намислила за остатъка от месеца! Добрите новини са че за момента го дават да продължава да вали!