Работни места

В момента търсим:

Фотограф
Ако обичаш сноуборда и фотографията, ние искаме да чуем от теб! Предлагаме поле за изява, а в случай че занаята ти се отдава особено много, искаме да те свържем с най-добрите карачи за организирани сесии в планината. Прати семпли от творбите си в ниска резолюция на [email protected] и нека работим заедно!

Журналист/Колумнист
Ако писането ти е страст. Ако имаш поглед върху родната и световната сноуборд сцени. Ако смяташ, че това което се случва горе е интересно. Ако мислиш, че хората които са избрали да посветят дните си на планината имат какво да разкажат и смяташ, че техните истории си заслужават да бъдат споделени, ако искаш да станеш автор в Whiteroom – пиши ни на [email protected].

Стажанти
Искаш да изкараш стажа си при нас? Супер! И ние искаме да изкараш стажа си при нас. Независимо дали учиш да станеш журналист, фотограф, оператор, видео едитър, графичен дизайнер, специалист в областа на онлайн маркетинга или ивент мениджмънта – при нас можеш да съчетаеш полезното с приятното. Посвети се на любовта си към сноуборда и подпомогни българската сноуборд сцена с професионалните си умения. За съжаление не можем да обещаем заплащне, но затова пък ще се постараем да натрупаш възможно най-богат опит в избраната от теб професионална сфера… освен това в пакета са включени и много фън, каране, като и някоя друга изненада за спомен. Пиши ни на [email protected]!