Иво Костов става част от международния отбор на Echelon!

Калифорнийската сноуборд марка Echelon официално приветства Иво Костов в отбора си! Като част от Ninja Squad, Иво е забелязан от тийм мениджера на Echelon в един от последните ninja weekend епизоди за миналия сезон. И само след няколко месеца уточнения вече спонсорството е факт. Самият Иво така и не знаеше какво случва до #ninjaweekend партито в Габрово, когато крюто го изненада с новината. С това калифорнийската кор сноуборд компанията става вторият международен бранд съпортващ нинджата, който от миналата година кара за гърците от Sneak Aces.

„Иво е един от най-прогресиращите между нас, стилът му на каране е супер изчистен и големият интерес към него въобще не ме учудва. Много се радваме, че хора от Ninja Squad са забелязвани от чужди сноуборд брандове, това е изключително мотивиращо. Хубаво е, че #ninjaweekend епизодите се оценяват на международно ниво. Това означава много за нас, и със сигурност много за българския сноуборд, което определено ни дава сили да развиваме всеки един човек покрай нас.“ – каза Ристо

За сега Echelon и Sneak Aces няма да се предлагат в България но вие спокойно можете да следите какво се случва с тях във фейсбук страниците им.

И не забравяйте да гледате ninja weekend епизодите – ТУК!

Whiteroom says: Big Ups, Ivo!