Хип-хоп легендата Big Daddy Kane в България!

Sleepwalkingz имат удоволтвието да ни представят на живо едно от най-добрите MC’та на всички времена – Big Daddy Kane. Той ще посети родината ни на 25.04.2009г. в „Парти център 4-ти километър”, като това ще бъде част от околосветското му пролетно турне „BDK 20th Anniversary”.  Заедно с легендарното MC на сцената ще бъдат диджеят и единият от оригиналните му бекгроунд танцьори – Scoop Lover.

Билетите за концерта на Big Daddy Kane започват да се продават от 1-ви март в мрежата на „Еventim” и могат да се закупят както онлайн на “eventim.bg”, така и в магазините на “Germanos”, “Usit colors”, “Orange Center”, „М-свят” и „Пикадили”.

Big Daddy Kane е носител на множество признания, между които и “Grammy”, а през 2005г  е почетен гост на церемонията на “VH1” – „Hip-Hop Honors”, с което е признат за един от най-влиятелните изпълнители в историята на рап музиката. Той е считан за най-разнообразният, креативен и диктуващ тенденциите в хип-хопа рапър за 90-те.
 
От края на 80-те, когато започва творческата му кариера, до момента Big Daddy Kane работи с едни от най-големите имена на рап, соул и фънк музиката – “Public Enemy”, “Marley Marl”, “Barry White”, “Busta Rhymes”, “Kool G Rap”, “Wu Tang Clan” и много други. Събитието организирано от Sleepwalkingz е невероятен шанс да чуем на живо едни от най-здравите класики от „Златните години на хип-хопа”!