Този уикенд – състезание на Flip mode

Дестинациата през почивните дни със сигурност е сноупарка на Банско, където тази неделя (17 април) ще се съберат най-добрите български фристайлъри за участие в състезание огранизирано от не кой друг, а Flip Mode и Юлен АД. Състезанието ще има оригинален формат, тъй като накрая няма да има само един победител. В следствие разцепването на двата скока и двата рейла в парка, ще се раздават награди по следните номинации: Best Trick – най-добър трик, Serial Killer – най-добра серия от трикове, Monster Air – най-висок air, ще се избере победител при дамите, ще има и рейл сесия. Наградният фонд е осигурен от Atomic, Rossignol, Hammer и Billabong… След всичко казано и имайки предвид, че е края на сезона и всички са в топ форма денят се очертава да бъде наистина много интересен.

И това не е всичко – в събота (16 април) пак в Банско – до сноупарка на Платото ще се проведе републиканското по бордеркрос. На следващия ден пак ще има бордеркрос състезание, но този път с международно участие, а след него и ski-cross. И трите race състезания са организирани от Комитета по Сноуборд към Българска Федерация Ски.

Скоро ще се разхождаме по бански. Предстоящият уикенд ще ви помогне да го забравите за момент, защото за сега freestyle сезона е в разгара си.