Тake a piece of Gigi! Or not quite…

Харесва ли ти тениската? Това е първият про модел на Гиги Ръф излязла от Volcom FeaturedArtPhotoSeries и той е нейният автор. Това всъщност са снимки, които Гиги е правил по време на трипа си до Нова Зеландия и е единствената в Европа, а ако трябва да вярваме на Пиратското крю, дори Гиги си няма такава все още. Та ако вече си си отговорил на въпроса дали тя ти харесва, ние ще ти кажем за начините как да се сдобиеш с нея.

Първият е да се оглеждаш за нея по магазините, когато дойде 2010г. Тогава може да намериш и други авторски неща на Гиги, част от арт колекцията на Volcom. Вторият начин е просто да си я вземеш още преди края на тази година. Просто, просто, колко да е просто… Пиратите я заменят на момента, но срещу твоя рисунка, колаж или друго произведение на твоето изкуство, което да показва любимия ти момент, който си имал в планината. Дали ще я вземеш ще реши самият Гиги.
Крайният срок за изпращане на творенията е 31 октомври ’09, така че всички, които са се изкефили на тениската да хващат оръжията си за масово и не толкова масово творене и да действат.  Ето тук може да намериш допълнителна информация. 

Това са адресите за изпращане:

[email protected]

или ако разчиташ на добрите стари пощи:

Pirate Art – Ludschi
Gasse 172b
6181 Sellrain
Austria
Успех!