TAC by Oakley

Хоп-хоп.. Малко новини около "Олимпийските Игри на Сноуборда" – The Arctic Challenge. След както Oakley удариха едно рамо на Travis Rice, за осъществяване неговия Community Project, сега добрите момчета се включват и като основен спонсор на The Arctic Challenge. Поради тази причина, за да ви е граматически правилно изречението, вече добавяйте по едно "by Oakley" в края на TAC. Тази година организаторите са внесли известни промени, както в организацията, така и във формата на състезанието.

Между 28ми февруари и 5ти март на Midtstuen Ski Jump Arena в близост до Holmenkollen, Oslo ще се проведе събитието в целия си блясък.
За съжаление дисциплините тази година са сведени само и единствено до една – quarterpipe. Въпреки това, организаторите очакват сбирането на голяма тълпа. Приятно е да се види, че наред с мъжете, са предвидени и 12 места за дами. Участниците ще се борят за места в следните категории :

Highest Air
Best Trick
Overall – 1st, 2nd, 3rd

…а за най-добре справилите се е определен награден фонд със следните параметри :

$40,000 USD
Oakley’s Gold Time Bomb Watch (за първия човек минал 10 метра)
Три места на The Arctic Freeride Trip*

Посетете www.the-arctic-challenge.com

* малцина поканени карачи + победителите в състезанието ще заминат на пътешествийце из Lofoten и северна Норвегия, където ще се отдадат на дейности изконно определящи смисъла на живота като цяло – планински експедиции, фрийрайд, сърф и риболовстване из водите на северния ледовит океан. Ах, какво друго може да иска човек от живота…