Sportrax Open Air Cinema

Sportrax, Burton Company и NESCAFÉ® 3in1 представят световна Предпремиера на най-маниашкия сноуборд филм за година 2009  “The B Movie”. Последните летни вечери на уикенда 25 и 26 септември ще се превърнат в безплатно кино приключение за любителите на екстремните спортове и активния начин на живот.

Sportrax Open Air Cinema ще представи Предпремиера на един от най-очакваните спортни филми за годината – “The B Movie” – най-новият сноуборд филм на Burton Snowboards, с участието на целия Burton сноуборд тийм. Ще видите в действие Jeremy Jones, Jussi Oksanen, Nicolas Müller, Frederik Kalbermatten, Keegan Valaika и Shaun White. Бяха разучени покритите със сняг улици в Салт Лейк, Минеаполис, както и снежните склонове от Нова Зеландия до Северна Америка и Европа. Паркове, пайпове, Сташ рънс и райдъри, които оставят следа на всяка спирка и покоряват спящите европейски селца.

„The B Movie“ – 26.09 /събота/ – 21:40 – 22:30ч.

Кино салона ще бъде оборудван с 400 седящи места, професионален кино екран, DJ пулт. Кино приключението ще бъде подгрято от свежите ритми на DJ Vagabond, DJ Marten и NESCAFÉ® 3in1, а след премиерите ще продължи с after party в Babbles Club.

Освен световната Предпремиера на “The B Movie”, по време на Sportrax Open Air Cinema ще бъдат представени още 5 премиерни филма, свързани с екстремните спортове:

„Hipnose“ –  25.09.2009г. (петък) – 20:10ч.
Най-новият уейкборд филм с участието на родния ни спортист Емил Цолов- Робота- европейски вицешампион и бронзов медалист от Световното първенство.

„Wracks“ – 25.09.2009г. (петък) – 20:50ч.
Diving филм, който ще ви отведе в дълбините на океана и ще ви покаже изумителни кадри от експедиции и потънали кораби.

„King Lines“ – 25.09.2009г. (петък) – 21:30ч.
Филм за скално катерене, който следва Крис Шарма в търсенето му на най-вискоките върхове на планетата.

„Мake It Count“- 26.09.2009г. (събота) – 20:30ч.
 Скейтборд филм на фирмата ELEMENT, представящ историята на бранда.

„Lavese Las Manos” – 26.09.2009г. (събота) – 21:00ч.
Сърф филм на Analog, в който звездата Нейтън Флетчър ще ви покаже неизлъчвани досега кадри от сърфиране на най-предизвикателните места в света.

Всички филми ще бъдат преведени на български и излъчени със субтитри.
Между филмите ще бъдат излъчени и други късометражни екстемни, родни клипчета, придружени със свободна сесия скейтборд, блейдове, байк и спортно катерене.

И всичко това в очаквано добра комбинация с NESCAFÉ® 3in1. 
Начало: 25.09.2009г., 19:30ч. с DJ Vagabond и DJ Marten.
За повече информация посетете www.sportrax.bg или www.nescafe.bg