Whiteroom-Magazine-br_5

Списание Whiteroom – брой 5!

Във вторник (3-ти юли) на пазара ще можете да намерите брой 5 на списание Whiteroom. Много бихме искали да започнем така – да се извиним за закъснението на всички, които харесват Whiteroom и особено на тези, които чакаха брой 5 с нетърпение. За нас от екипа има нещо символично в числото 5. Изкарването на броя беше съпътствано от много проблеми, но ни показа нещо много важно, а именно, че когато искаш нещо и не се отказваш – то се получава. За времето, през което не издадохме брой, успяхме да направим равносметка, за нещата, които успяхме да свършим до този момент и за тези, които имаме да свършим занапред. И това ни мотивира още повече, направи ни по-силни. Числото 5 може би винаги ще ни припомня това.

Искаме и да уточним, че забавянето ни не значи, че сме забогатяли и сме избягали на Хаваите или че сме фалирали и сме се отказали. Напротив – още по-амбицирани и мотивирани сме да гоним това, което искаме и България да има медия, която да обслужва интересите на хората, които се интересуват от сноубoрд и останалите любими за нас спортове.
Оттук нататък ни очаквайте на всеки три месеца. Следващият брой на списание Whiteroom ще излезе през септември, а по-следващият през декември. Очаквайте и много изненади от www.whiteroom.info.

Във вторник ще можете да ни намерите на познатите места – както в мрежата за разпространение на печата, така и в борд-спорт магазините.

Благодарим ви, че сте с нас!

ride with us

Whiteroom Crew