Spam us hard!

Както знаете, още от появата на любимото ви българско сноуборд списание, имате възможност да попаднете на неговите страници, без да сте спечелили състезание или сътворили революция в снежния спорт. Рубриката ни „Спам” ви дава, освен възможността да станете мега известни и да си хванете по две гаджета едновременно, така също и наградата на магазини Boardshop – ваучер на стойност от 100лв.

За нашата „Спам” секция, сме получавали редица снимки правени от читателите на списанието. За жалост обаче, нямахме възможност да ги публикуваме в броевете. До сега! От тук нататък въвеждаме ново правило за рубриката – освен вашите истории, вече ще слагаме на страниците на Whiteroom и вашите снимки, обвързани по какъвто и да е начин със сноуборд заниманието. Добавянето на снимка към вашия разказ или просто безсмислени бръщолевения, ще ви донесе бонус точки в нашата класация! Освен това, всички публикувани писма, печелят на автора си един безплатен брой от списанието, като те ще бъдат уведомени лично от нас, при излизането на съответния брой.

За тези от вас, които още не са се насочили да подострят моливите си и да търсят пощенски гълъби ще кажем, че крайният срок, за изпращане на истории за 9-ти брой на списанието е 18-ти ноември. Да, това означава също и, че идният брой на Whiteroom ще излезе много скоро – още с настъпването на декември!

Адресът е [email protected] ! Наздраве!