София – домакин за втори път на Grolsch Block Party!

Един от най-артистичните мини фестивали Grolsch Block Party ще се проведе за втори път в София, тази събота (25-ти септември). Пространството пред Народния театър ще бъде превърнато в сцена за изява на страхотни музиканти, DJ-и, танцьори, художници и екстремни спортове.

Ърбан културата ще изрази своя стил и чрез мода, вдъхновена от новото лого на Grolsch Block Party. На три специално построени сцени в Grolsch Block Party зоната ще се състоят музикални пърформанси на независими и популярни DJ-и, групи и изпълнители. 

Почитателите на различни видове градски стилове ще имат възможността да се забавляват истински и да се насладят на  неповторима артистична атмосфера и много Grolsch.

Grolsch Block Party ще продължи от 16 до 22 часа, а в по-късните часове ще се прeмeсти в клубовете Babbles, Билкова, Barcode. One more bar, Parter, My Mojito и Oskar. Тук емоциите и настроението ще достигнат до най-висок градус с музикални пърформанси на DJ-и, музиканти и леденостуден Grolsch.

Grolsch Block Party е мини фестивал, който се организира в градска среда и обединява много стилове и течения от съвременната градска култура.

Блок Партитата организирани от Grolsch вече имат много почитатели и са едни от най-вълнуващите летни събития в Стокхолм. Тази година Grolsch Block Party ще се проведе за втори път в Стокхолм, Париж и София.

Парти зона в центъра на града

Какво точно се случва на едно Grolsch Block Party?

В центъра на града, избран район от няколко улици /блок/, се превръща за една нощ в парти зона. Всички клубове, барове, ресторанти, магазини, галерии, които се намират в парти зоната са поканени да се присъединят. Grolsch Block Party превръща улиците и заведенията в сцена за изява на голям брой млади таланти – художници, музиканти, певци, танцьори, DJ-и и маниаци на екстремни спортове. Поле за изява има за всеки творец желаещ да представи собствената си представа за изкуство в съвременна градска среда.

Първите три Grolsch Блок Партита се провеждат в три града в Швеция през 2007 година в партньорство със списание Vice – първото списание за младежка култура, което се разпространява безплатно в много държави. Планът е бил тези партита да се организират еднократно, но поради големия им успех сред младите независими хора, партитата се превръщат в платформа, която да се приложи и в други градове в Европа.
Целта на Grolsch Блок Партитата е била да подкрепят да подкрепят независими артисти и алтернативна музика.

Миналата година, освен Париж и Лисабон, домакин на Grolsch Block Party стана и София. Улица „Шишман” събра хиляди почитатели на ърбан културата и се превърна в подиум за изява на независими млади музиканти, DJ-и, брейк-денсъри, скейтъри и художници.

Планирайте в календара си една различна нощ с много забавления от всички сфери на алтернативното изкуство, горещо парти и леденостуден Grolsch!

www.grolschblockparty.com 

Кликнете върху визиите, за да ги видите в уголемен формат: