SKATE THEM ALL 2011

Имаме огромното удоволствие да ви съобщим за събитието на годината, което достига до вас благодарение на Skatebg.com и Mall Rousse.

На 22 и 23.07.2011 в Mall Rousse ще се проведе едно уникално, истинско скейтборд състезание. Вярваме че това състезание ще е най-доброто за годината, така че никой няма основателна причина да отсъства.

SKATE THEM ALL  е оригинален формат скейт състезание, което ще протече в рамките на два дни. За целта на източния паркинг на Mall Rousse ще бъде изграден най-мащабния преносим скейтпарк в България. Целият набор от уреди на Skatebg.com ще бъде разположен наравно с  нови оригинални уреди.

Участие в събитието ще вземат най-добрите скейтъри в страната, както и специално поканени гости от чужбина.

SKATE THEM ALL  е уникално по рода си състезание, което по правила и идея няма аналог на световно ниво. Събитието ще протече под формата на игра със специално подготвени от организаторите жокери и бонуси, които състезателите ще получават още докато карат. За състезанието са създадени специални правила и концепция, за които ще разберете от следващи новини, публикувани в Skatebg.com и Facebook страницата на Mall Rousse.

Състезателите ще покажат най-доброто от себе си, мотивирани от общ награден фонд, който надвишава 5000 лева. 2000 лева ще бъдат раздадени като парични награди, а благодарение на партньорите на Skatebg.com и Mall Rousse участниците ще получат предметни награди за близо 3000 лева.

Скейт паркът ще бъде оформен тематично, като съчетава успешно елементи от неподправения скейт стил и мол културата, и ще се превърне в едно наистина зрелищно поле!

Форматът на състезанието е базиран на 2 минутни рънове, в които участникът ще трябва да премине през всички модули на скейтпарка, като направи трик на всеки един от тях. Различните комбинации в различни „маршрути” ще носят и различен набор от точки.

Съдийският колектив ще бъде специално селектиран и трима от най-обективните съдии в България ще наблюдават за стриктното спазване на правилата. Музикалното оформление на събитието ще бъде осигурено от  небезизвестния DJ Ramsey Hercules, който от известно време е и част от екипа на Skatebg и Cleckshop.com.

Водещите на събитието този път ще бъдат двама – Стоян (Bashment) и култовия фронтмен на Vendeta и Brothers in Blood – Шута или SDB (лидер на софийското скейт крю Wasted Youth). Той допълнително ще допринесе за доброто настроение, а комбинацията от двама водещи на български и английски език ще осигури едно наистина незабравимо шоу.

SKATE THEM ALL ще се проведе на 22 и 23.07.2011 на източния паркинг на Mall Rousse. Планирайте пътуването си!

За подробности около правилата и още информация следете www.skatebg.com

MALL ROUSSE – КЪДЕ ДРУГАДЕ!