Сайкобили с The Silver Shine на 19-и септември директно от Унгария

Нападат! Контрабас(истка), максимално редуциран комплект барабани, режещи китари и гелосани перчеми!

Зловещото трио The Silver Shine ще тресе София на 19-и септември (неделя) в столичния клуб „Fans” (бул. Васил Левски 114). Освен това контрабандистите на весело настроение The Smugglers Collective ще заредят вечерта догоре с много рокабили, сайкобили и рокенрол.  Разбира се, купонът ще продължи и след като The Silver Shine от Будапеща изчерпят сили.

Това е едва втора подобна група, която минава през България, въпреки че на запад сайкобили сцената е силно развита, както от към банди, така и по отношение на феновете. The Silver Shine се завърнаха от турне в Щатите преди едва 10-тина дни, а в началото на октомври потеглят на обиколка в Бразилия. Имат три издадени албума от Crazy Love Records – едни от водещите лейбъли в тази сфера.

Понякога бързи като най-дивият сайкобили пънк ад, понякога мелодични като най-сладкия рокабили рай, винаги готови да атакуват, така че си дръж очите отворени!

The Silver Shine са:
Krista Kat – контрабас и вокали
Ati Edge –  китара и вокали
Furo – барабани

Събитието стартира в 20:00 часа, а билетите ще са по 7 лева, единствено на входа. Капацитетът на клуба е ограничен! 19-и септември!

И за финал два клика на The Silver Shine: Angels to Some и Don’t Trust the Girl with the Chainsaw

www.hcspirit.com