Road To Nowhere – елате да покараме и да се забавляваме под величествените борове на Пирин

Приготовленията по двудневният bike фестивал "Road To Nowhere", който предстои на 24-ти и 25-ти Юли текат с пълна сила. Успяхме и да покараме днес. Ситуацията може да опише така: свежа и изключително красива природа (не съм предполагал, че Пирин е толкова красив през лятото – навсякъде поточета, животни и всевъзможни цветя), липса на каквито и да било туристи, липса на каквито и да било строежи, 5 градуса по-ниска температура, вкусна храна, минерални басейни (в комбинация с липсата на други туристи са нещо, което не бива да изпускате) и спокойствие, каквото имат само в най-затънтените селца. С две думи, предимствата на това, че сме на планина, докато всички се псуват по пътя за морето. Тишината вероятно няма да остане задълго, защото утре сутрин парка на Банско ще се превърне в нещо средно между клуб и финална зона, където всички присъстващи ще купонясват след и преди каране. Бирата е 60 стотинки, а сандвича левче. Хотела (в случай че го ползвате) е на 3 минути с колелото.

"Клубът" отваря в 15:00. Донесете си шезлонги, дюшеци или шалтета, дори да не карате колело или да не се състезавате можете да компенсирате с повече парти. Дори да не участвате в състезанието, ползвате отстъпките при настаняване. По-късно градуса на настроението и напитките ще се вдигне, за музиката ще се грижи DJ Onslaught и Росен. Още по-късно следва афтърпарти в Base Camp.

Кроскънтри трасетата са маркирани и обезопасени. Достатъчно лесни са за да може да ги мине всеки и достатъчно натоварващи за да може добрите състезатели да си заслужат наградите. Едновременно с крос кънтрито ще върви и даунхил на Безбог, като регистрираните състезатели ще се качват неограничено и безплатно на лифта. Накрая всички купонясват в "клуба".
 
Това е засега, качвайте колелата по багажниците и идвайте!