Пет начина как да вбесиш непознат на седалковия лифт

След като до този момент в секция Tips можеха да се прочетат само изключително полезни съвети, решихме, че е дошло крайно време за един напълно безполезен съвет. Нали все пак човек вечно се стреми към пълна хармония в живота… Ying-yang and stuff.

След като споменахме ying-yang, трябва да отбележим че всичко си има две страни и тук трябва да признаем, че настоящата статия всъщност би била много полезна ако някои ден ти се случи да попаднеш в следната ситуация…. Значи, запътил си се към планината и изведнъж осъзнаваш, че си забравил да уговориш среща с приятелите си, в същото време посягаш към джи-си-ема си и разбираш, че и той липсва, та в този момент не можеш дори и да звъннеш на някой. По-късно, на опашката на лифта се оглеждаш, но не виждаш никой познат или потенциално такъв, тогава осъзнаваш, че си забравил и mp3 player-a си и изведнъж ужасната мисъл, че най-вероятно ще ти стане адски скучно на третия път нагоре със седалковия лифт, нахлува в главата ти. Всичко около теб придобива сив оттенък, животът се забавя – денят ти се е скофтил! Етеееееетогава може би ще тръгнеш да мислиш за начини да се развеселиш, докато се возиш с някой непознат на седалковия лифт. „А какво по-весело има от това да вбесиш напълно непознат?” ще се сетиш ти от прочетеното в тази статия… В този момент безполезното се слива с полезното, черното с бялото, кръгът се затваря… постигаш вътрешна хармония и денят е спасен!

annoy

Та ето и петте златни начина как да вбесиш непознат на седалковия лифт:

    1. През неравни интервали от време се провиквай с всичка сила „МАМОО!?” на произволни скиори на пистата.

 

    1. Пей песни на „китайски” които, разбира се, всъщност измисляш на момента. Хубаво и много ефектно е песента ти да има особено вбесяващ припев, който да се повтаря от време на време. В моментите когато звучи припевът, съседът ви най-вероятно ще мечтае да беше хванал следващата седалка или просто ще изпитва силното желанието да се гръмне.

 

    1. Симулирай ужасна кашлица и от време на време храчи, като всеки път се извиняваш много за „просташкия начин да се облекчиш от досадните секрети в гърлото си”. След като си се извинил няколко пъти, това ще счупи леда между вас с непознатия и това е моментът да започнеш да обясняваш за неприятните болести и инфекции, които си получил наведнъж, като „по чудо” през последния месец. Бъди графичен.

 

    1. Оплаквай се от „ужасния живот в България”, бездомните кучета, дупките по улиците, простотията на хората, безпаричието, престъпността и т.н. Този метод работи най-добре в хубавите слънчеви дни с много сняг, когато всичко наоколо е толкова красиво!

 

  1. Тормози съседа си, като постоянно го молиш за дребни услуги от сорта на – „извинявай, имаш ли салфетка?”, „би ли ми подържал ръкавиците за малко?”, „мога ли да ползвам телефона ти за секунда?”, „извинявай много, имаш ли запалка?” и т.н. Този метод е най-ефикасен, ако съседът ви слуша музика със слушалки…

Гореспоменатите техники могат да се изпробват и на познати и приятели. Тогава прилагането им често води до груби разправии, а ако карате със скиори може да отнесете и някоя щека. Супер, нали? Aaaaait!