Нов проект за български сноуборд филм

Очаквайте скоро появата на нов български сноуборд филм с участието на редица от нашите топ карачи. Сниман на различни локации из страната, филмът ще цели да покаже на широката публика, че в България се кара сноуборд … и то не само на приказки.

Всъщност един поглед върху списъка с райдърите участващи в проекта би трябвало да е достатъчен – Сандала, Орела, Наско Маламов, Теди Дамянова, Джими Чокоев, Павел Кристов, малката машинка Жорко от Смолян и мн. др.

Снимките ще продължат докато го позволяват снежните условия в страната. Очаквайте още бонус кадри, измежду които и на наскоро гостувалия в България про карач на Burton – Марек Сасиадек. Веднага щом приключи работата по филма се планира голяма премиера на пистите пред хотел Рила в Боровец – една от основните спирки за сноубордистите по време на снимките.

Концесионерът на ски пистите и съоръженията в Боровец – “Бороспорт”, Billabong (Boardshop), 686 (BAS), Burton (Park) и енергийна напитка Grizzly са основните спонсори. Зад проекта стои филмова къща “Флиперфликс”.