Mary Jane Open Cup – онлайн регистрация

Ако сноубордът за вас не е просто обикновено хоби, ако смятате, че сте сред най-добрите в страната, ако катериците падат от дърветата от стила ви на каране, ако ви се печелят големи награди и ако участието в Burton European Open 2006 ви допада като идея, тогава не губете време а се записвайте за участие в Mary Jane Open Cup 2005!

Формат и програма
Състезанията ще протичат на два етапа – квалификации и финал. За квалификациите в слалома всеки състезател ще има правото на две спускания. Първите 16 с най-добро време при мъжете и първите 8 при жените се класират за финал. Финалните стартове са с директна елиминация до излъчване на победител. В дисциплината Big Air състезанията ще протичат в два манша. По точкова система 4-ма съдии ще оценяват контрола върху скока, височината и приземяването.

Ще се проведат общо две Big Air състезания на всяко от което ще имате право на по два скока. Оценяват се общо четирите скока от двете състезания – Боровец (2-ри март) и Банско – 5 март.
Приблизителната програма за състезанието на Боровец за сега изглежда така:

10:00 – техническа конференция
11:00 – тренировки
14:00 – квалификации
18:00 – състезание

Регламент за участие и записване
Участие в Mary Jane Open Cup 2005 могат да вземат сноубордисти от всички възрасти, пол и националност. Участниците ще бъдат разделени в две категории: Мъже и Жени. Всеки желаещ може да се включи в битката за медали по всяко време, като точките от отделните състезания ще се сумират за присъждане на голямата награда – купа Mary Jane.

Не е нужно да фигурирате в някой клуб за участие в състезанието. Такса за участие също няма. Задължителни са единствено да имате каска (big air), планинска застраховка и застраховка живот за дните на състезанието.

Регистрация
Регистрацията може да бъде направена срещу лична карта и предоставянето на необходимите застраховки един час преди началото на квалификацията или предната вечер – на техническата конференция. Също така можете да се регистрирате онлайн при нас. Трябва да ни пратите e-mail със следната информация:

 • Име
 • ЕГН
 • Телефон за контакт
 • Пол
 • Възраст
 • Дисциплина в която ще участвате
 • Спонсори и клуб (ако имате).

  Пишете ни на:
  [email protected]

  Награди
  Mary Jane допринасят с 2000лв паричен фонд, а Burton Snowboards – 5000лв предметен фонд, а също и победителят в Big Air ще получи право на участие в Burton European Open 2006!

  Успех на всички!

  За допълнителна информация:
  (02) 981 22 72 – офис на Burton в София