Лятно Еxpo и Еxtreme Борса 2007

ЛЯТО ЕХРО е търговско изложение за производители, вносители и магазини, които предлагат стоки и аксесоари, свързани с летните месеци и свободното време. Посетителите на ЛЯТО ЕХРО могат да изберат всичко необходимо за предстоящото лято, независимо от това дали ще прекарат почивката си на морския плаж или в планината, у дома или на вилата. Слънчеви очила, бански костюми, козметика, … За кратко време можете да закупите всичко необходимо за Вас и за семейството Ви, без да се налага да обикаляте всички магазини в града. Тук ще разберете каква е модата на лято 2007 и така можете да определите своя собствен стил. ЛЯТО ЕХРО има за цел да Ви насочи точно към желаната цел – безгрижната ваканция!EXTREME БОРСА

За всички посетители на ЛЯТО ЕХРО и ЕХТRЕМЕ БОРСА са подготвени  изпитания, които провокират екстремния дух и спортните умения.

Пейнтбол – нека да видим колко добри стрелци сме?   
Сериозен опит да се намажем до уши с боя е състезанието по пейнтбол. За тези, които не са имали възможност да изпробват предизвикателството на този спорт, това звучи разумно!
В действителност, състезанията по пейнтбол са една отлична възможност всеки да изпробва качествата си като стрелец. В ежедневието на малко от нас ни се налага да стреляме с пушка, а още по малко да стреляме по някого. Както казват „И слава Богу!”, но вероятно на всеки му се иска изпробва тази емоция.
Тук е мястото!
Приключиха преговорите по организирането на състезания по пейнтбол, в която да вземат участие всички смелчаци, които смятат че са добри или не чак толкова добри в стрелбата. Както се казва ще познаем цвета на боята – кай как се е справил?

Да покориш своя връх, или изживяването спортно катерене!
Защо да стоиш на Земята, когато можеш да достигнеш върха?
Странен въпрос с индивидуален отговор, в зависимост от това дали си привърженик на спортното катерене или не. Всеки си има своя отговор, но със сигурност човек който е изпробвал нещо може да каже повече от обикновения наблюдател.
Ето какво е предизвикателството на Лято ЕХРО и ЕХТREEM Борса – всеки посетител на събитието може абсолютно безплатно да изпита изживяването наречено спортно катерене. Стената ще се издигне пред НДК от началото до края на събитието, а дали това е Вашето изживяване? Ще проверим на място!

Дали у нас има специалисти в Триатлона?
Триатлон – така се предвижда да се нарича предизвикателството, което ще покаже дали от добрия стрелец става добър колоездач, дали от добрия колоездач става добър катерач и дали катерача може да стреля. Така или иначе предизвикателството си заслужава!
Програмата на състезанието по триатлон предвижда да обедини предизвикателството на основните атракции в екстремните спортове, които организаторите успяха да пренесат успешно в градски условия. Това са пейнтбол, колоездене и спортно катерене, а взети заедно на 17 юни всеки вече тренирал през останалите дни ще може да покаже какво е научил и колко добър е станал в наученото. За най-добрите се предвиждат специални награди, осигурени с любезното съдействие на „Стената”. Така или иначе предизвикателството си заслужава – не пропускайте да се запишете за участие на щанда на организаторите – фирма „Вива Вижън”, който ще намерите в централното фоайе на НДК от 14 юни до края на събитието.
   
Организаторите на Лято ЕХРО и ЕХТREME Борса са помислили и за тези, които търсят нови предизвикателства или просто са се наситили на стандартната почивка. Гостите на форума ще имат уникалната възможност да се запознаят с водещите фирми и организации, работещи в сферата на алтернативната почивка. Почивката, след която дълго помните уникалните и незабравими приятни емоции на лятото. На ЕХТREME Борсата ще разберете какво предлагат най-уважаваните и авторитетни фирми, училища,организации и спортни клубове за алпинизъм, спортно катерене, бънджи и скокове с парашут, пещерно дело, парапланеризъм, пейнтбол, рафтинг, сърф, кайт, яхтинг, дайвинг, колоездене, скейтинг, мотори, както и да изпробвате дали това е Вашата емоция, без това да изисква специална предварителна подготовка. ЕХТREME Борсата е мечтаната възможност да намерите търсеният от години спорт, който да разнообрази монотонното ежедневие с позитивни емоции.