Лятно Еxpo и Еxtreme Борса 2007 – Update

Както е известно, тази година за първи път се провежда Лятно Еxpo и Еxtreme Борса 2007, където място намират производители, вносители и специализирани магазини, предлагащи стоки и аксесоари, за хората заинтересовани от това как да си прекарат почивката през горещите месеци на годината по възможно най-добрия начин.

Петък – 15 юни
Днес, се проведе състезанието за журналисти, организирано от Вива Вижън, с помощта на Walltopia и страхотните награди, осигурени от щедрите ни изложители. Сред участниците имаше представители от най-различни медии, между които Телевизия ММ, радио Mila Gold, списание WHITEROOM, в-к Седмичен труд, туристическия гид НАСАМ НАТАМ, Info Радио и др. На всички бяха раздадени пооощрителни награди, а призьорите в състезанието са следните:

I място – Константин Пенчев Симов – радиo Mila Gold, който спечели скок с парашут от АВА СПОРТ, подводна разходка във водите на красивия „Птичи залив” на резерват Калиакра, заедно с VODASPORT, ваучер за 100 лв. от магазин СТЕНАТА, туристическо яке от МАКАЛУ СПОРТ,  и тренинг борд от WALLTOPIA  и Вива Вижън.

II място – Стоян Рангелов Николов – Телевизия ММ, се сдоби с полет-разходка със самолет от АВА СПОРТ, подводна разходка от VODASPORT, раница от магазин СТЕНАТА и
награди от WALLTOPIA  и Вива Вижън.

III място – Александър Асенов Ненов – туристически гид НАСАМ НАТАМ – той спечели полет-разходка с безмоторен самолет от АВА СПОРТ, подводна разходка от VODASPORT, раница от магазин СТЕНАТА и награди от WALLTOPIA и Вива Вижън. NKB Crew направиха жестока демонстрация на графити пред централен вход на НДК -викнете тия момчета да потворят на Вашите стени