Интервю с Disco Boys!

Искате ли да напълните сетивата си с огромни летежи, експериментални трикове и новите звезди на сноуборда в България? Търсете новия филм на Disco Boys!

Филмът, вдъхновен от историята на диско музиката и влиянието й върху сноуборд културата, съчетава нечовешки саундтрак с много стил, философия и естествено – брутални падания.

Видеото е уникално не само с непоказваните досега места и лица, но и с това, че използва за първи път в България специално създаден музикален микс. Благодарение на него монтажът е изключително динамичен, който би оставил всеки без думи. Видеото ще върне лентата назад през 5те години, които са били необходими на момчетата от Гоце Делчев да заснемат кадрите. Кулминацията идва в края със сериозна заявка за състезанията през следващия сезон.

Oт къде сте?
Гоце Делчев.

Как е там?
Супер е. Най-якия град.

Вие сте много близо до Банско, сигурно там карате най-вече?
Ами да, най-много на Банско караме, но и на други места ходим, но на Банско е мега-якото.

Къде още сте карали?
Тази година на много места снимахме за филма. Ходихме на Пампорово, Боровец. Тук около Гоце Делчев има много спотове и заснехме доста сериозни трикове. Но най-вече си караме и снимаме в нащо гето.

Всъщност цялото това интервю е за филма ви. Разкажете нещо повече.
Ами филма ще е уникален. Снимано е на много места в България, но по-голямата част е снимана в USA. Също има кадри от Франция и Австрия. Сниман е в продължение на 5 години в които някои от нас бяха в USA и там са заснели мега лудниците на 15-20 метровите кикери. Заснехме и много големи летежи в пудрата. Най-важното е, че всичко е снимано професионално. Точно както си трябва с телевизионна техника и професионални оператори. Момчетата знаят как се правят тези неща. Освен това едно наше момче, много известен рапър, ни миксира музиката за филма. Получи се уникално просто.

Да, личи си, че сте запознати със сноуборд сцената. От къде черпите идеи?
Ами аз лично най-много се кефя на Mack Dawg. Неговите филми са най-добрите ever.

А, вие колко човека сте в това крю Disco boys и защо точно така сте го кръстили?
Ние сме 7 човека. Колкото до Disco boys доста време ни отне да го решим. Искахме нещо актуално, а и диско музиката е върха.

Всъщност така се казва и филмът ви, нали?
Да, решихме да го кръстим Disco Boys, защото ни е първият филм пък и мисля, че се получава прекалено добре за българската сцена. Като излезе всички ще говорят за него 100%. Ще се различава от всичките домашни филмчета които се правят всяка година и се вдига толкова шум около тях.

Това е добре, хубаво е да има конкуренция. А вие ходите ли по състезания?
Не, не ходим, защото нямаме време, гледаме да снимаме колкото се може повече тук по нашя край, а и ходим много извън България. Ходили сме и по състезания, но не сме се пускали, защото има прекалено много „superstars“ от цяла България.

Ясно… Ами какво още да ви питам? Ако вие искате нещо да кажете?
Да. Очаквайте нещо което не сте виждали до сега. Disco Boys ще излезе на есен и ще ви зашемети с огромни трикове, зверски падания и най-якия диско микс, който сте чували някога. Yo yo!

А филма им ли спонсори, или вие си го финансирате?
Еми доста време ни отне да намерим някой който да дава пари, и в крайна сметка намерихме. Защото без пари няма смисъл да се мориме, все пак не играеме на дребно.

интервю и интро: Disco Boys