„Farmer“ – премиера в Габрово

Съвет! Отбележете в календара си уикенда около 22-ри август, като плътно ангажиран и отменяйте всякакви други задължения или предложения за занимания около тази дата. Причината? На 22-ри август на поляната под Градище, Габрово ще се проведе премиерата на "Farmer" – новият филм на Ninja Squad. Имайки предвид какво се случи миналата година, както и легендарната репутация на крюто за неуморни парти машини, мисля че спокойно можем да кажем, че това е едно от онези събития, които просто не са за изпускане. Новият филм на нинджите на огромен екран, силна музика, безплатна бира и много подаръци от магазин FABRIC, списание WHITEROOM и NINJA SQUAD.

"Farmer" e петият некомерсиален филм на Ninja Squad за сноуборда, приятелите, планината, града и… селото. Ако все още не си гледал тийзърите – можеш да го направиш в wr.tv.

Eлате да полежим на поляната, да поритаме топка, да поцъкаме фризби и да прекараме нощта под звездите. Изпратете лятото с видео, което ни връща в най-яките месеци от годината, точно след спирит оф бургас е време за малко планина, зеленина и чист въздух…

DRESS CODE: всякакви фермерски пособия….
Спане: на палатки, на спални чували, на земята, на сеното, на пейки, на масата, в Габрово и т.н.

За още инфо:
www.fabricsofia.com
[email protected]
0885347445