‘eS Game of Skate 2009 – отново част от българския Go Skateboarding Day

За втори път в България ще се проведе оригиналното скейтборд състезание на eS – Game Of Skate. Отново, както и миналата година, то ще събере райдъри от всички краища на страната на 21-ви юни – международният ден на скейтбординга. Мястото е паркингът на спортен търговски център Sportrax, намиращ се в столичния квартал Младост и по-точно бул. Андрей Сахаров 20А. Разположен е на 50 метра от метро станция Младост 1, което прави транспортирането до там и към центъра възможно най-лесно и бързо. 

Начало на записването ще бъде дадено в 10:00 часа, а самото състезание ще стартира час по-късно – 11:00 ч.

Правилата за участие ще може да намерите на страниците на нашите медийни партньори, на www.hazel-sports.com, както и на място в деня на състезанието. Предварително записване – в магазин Corporide и онлайн на [email protected].

Събитието се осъществява помощта на Corporide и Sportrax.

21-ви юни Go Skateboarding Day – Всяка година на тази дата скейтъри от цял свят излизат по улиците, за да покарат заедно, да участват в състезания или просто да се забавляват. За втора поредна година това ще се случи и в София, като след eS Game Of Skate, в продължението на деня ще се проведат още две скейтборд състезания. За още информация – www.hazel-sport.com, www.skatebg.com и www.blvdskatemag.com.