DGK „Parental Advisory“ – премиера у нас

DGК е една от най-влиятелните skate/lifestyle марки в момента, и като официални представители на бранда в България, BLOK Distribution представя:

Официална премиера на игралния филм на DGK – Parental Advisory. Казваме игрален, защото филмът има сюжет, в чието дейстивие е внедрен самия „skateboarding action“. Parental Advisory e уникален филм по отношение на съчетанието на „skate video“ жанра с истинска холивудска продукция.

Датата на събитието е 12 декември. Старт – 20:00 ч.

Събитието ще се проведе в Betahaus. Прожекцията ще бъде съпроводена от отворен бар и Dj Live Set. Посетителите под 15 годишна възраст трябва да са с придружител.

Лимитиран брой от 100 билета, на цена 7 лв., можете да намерите в мрежата на TICKETSTREAM и в Blok Shop.

Благодарим за подкрепата на Monster Energy и Desperados България.

Събитието във Фейсбук.

Билетите за премиерата на Parental Advisory ще влязат в продажба днес! Първите 50 човека, които дойдат на премиерата с билети, ще получат талон от BLOK SHOP за 5 % намаление на стоки на DGK, както и пакета на DGK „Parental Advisory“, който виждате на снимката. Тези пакети ще пристигнат една седмица след премиерата, и ще могат да бъдат получени в BLOK срещу талоните, които ще получите на входа на премиерата! Пакетите включват:

DGK „Parental Advisory“ DVD
DGK ключодържател
DGK Календар за 2013-та
Двустранен плакат на DGK
Стикер лист на DGK