„Deeper” – един проект на Jeremy Jones

Jeremy Jones, в партньорство с Teton Gravity Research, започва един изключително амбициозен проект за най-недостъпните беккънтри места на планетата. Той ще трае две години, като се планува филмът с име “Deeper” да излезе през есента на 2010г.

Както вече се досетихте, не става въпрос за джибъра адаш на фриирайд ветеранa Jeremy Jones. Ето разяснението, което дава Jeremy по проекта: „Ние ще се съсредоточим силно върху районите, които  не са достъпни с хеликоптери, лифтове и моторни шейни. Ще проникнем дълбоко сред планините и ще прекараме дни в снежни пещери и палатки сред някои от най-прекрасните места, които са ми се изплъзвали от толкова много време. Имаме нужда от две години, за да направим филма и да заснемем линиите, които искаме.”

Осемкратният Big Mountain сноубордист на годината, ще посети отдалечени места по целия свят заедно с други фриирайд професионалисти като например Jonaven Moore, Travis Rice и Xavier De La Rue. Става въпрос за едно хардкор предизвикателство, което ще изисква цялата отдаденост на целия екип. За да се пренесе преживяването на лента, те ще използват слънчеви батерии и уникална техника, която ще им позволи прекарването на дни, далеч от цивилизацията.  

За новини и снимки покрай Jeremy може да посещаваш неговия личен сайт www.jeremyjones.net