COZMOS с премиера на 3-ти октомври на 4-ти км!

Сигурни сме, че при появата на първите месеци с буквата "р" в тях, всеки от вас започва все по-често да си пуска любимите сноуборд филми, да поглежда неволно или волно към дъската си и да се хваща да брои дните до първия сняг на глас. Време, когато зимата е по-близо, а с нея и безгрижните дни в планината. Време за психическа и физическа предсезонна подготовка. Време за премиера!

На 3-ти октоимври събота Павел Кристов и Христо Христов ви канят на COZMOS – български сноуборд филм, с участието на едни от най-добрите български райдър разцепващи Витоша, Банско, Белмекен, Родопите, Рилските езера и София.

Премиерата ще се състои в парти център 4-ти км, където освен споменатата черешка на тортата, ще може да се покефите на сетовете на DJ Bashment, DJ Onslaught, DJ Zion и DJ Familiar и на изненадите, които са подготвили спонсорите на събитието – Quiksilver и Rossignol. Началото на партито е 21:00 ч, а дори да не дойдете в препоръчителното добро настроение може да сте сигурни, че ще го получите на място.

Сезонът започва срещу лудницата!