Burton Rail Session, фън-парк Ариана

Не се отпускайте по празниците, или поне не много, защото веднага след тях на 5-ти март ще се проведе Burton Rail Session, който ще разлюлее София като третомартенска заря!

За никого не е тайна, че фън парк Ариана е изключително сериозен фактор за развитието на родната фрийстайл сцена през този сезон. За нас изразът “парк в центъра на София” се превърна в клише, а в същото време безброй много държави с традиции в зимните спортове и по-специално в сноуборда не могат да се похвалят с подобно място. Не е тайна, че и от Burton Snowboards подкрепят проекта от самото му начало. 

И така, още веднъж Burton Snowboards и фън-парк Ариана обединяват сили и на 5-ти март на гореспоменатата локация ще се състои Burton Rail Session, чиято цел е хем да събере всички най-добри фристайл райдери, които да се борят за наградения фонд от 1000 лв и предметни награди, хем да достави удоволствие на зрителите – дошли специално за събитието или случайно минаващи покрай централната локация. 

Записването за участие ще започва от (27-ми февруари) на www.whiteroom.info, откъдето ще може да изтеглите нужните за целта документи, а цялата процедура ще улесни, както вас, така и организаторите от Burton Snowboards и Flip Mode. Няма такса за участие, а попълнените документи изпращайте на [email protected].

Ето и програмата на Burton Rail Session:

12:00-14:00 Регистрация (за тези, които не са успяли да направят това предварително)

14:00-16:00 Тренировка

16:00-17:30 Квалификации

18:00-20:00 Джем сесия 

20:30 Награждаване 

Изисквания към участниците:

– Попълнени декларация и формуляр (можете да ги изтеглите от тук или да ги получите на място при записване)

– Пълномощно, подписано от родител или настойник (за участниците под 18 г.)

– Състезателна застраховка

– Каска и гръбен протектор през цялото време на тренировките и финалите!

Наградите ще са в следните категории:

I-ва награда – за цялостно представяне (най-добър райдър)

II-ра награда – най-добър трик

III-та награда – young blood