10 години Whiteroom

Преди 10 години, когато Facebook беше още мираж, а мейла ти беше в Yahoo, когато Windows XP беше мега хит, а смартфоните – фантазия за далечното бъдеще, на бял свят се появи един непретенциозен сноуборд сайт – whiteroom.hit.bg

10 години по-късно Whiteroom e все още тук. Преместихме се на друг домейн, сменихме няколко версии, издадохме няколко броя списания, забавлявахме се, станахме свидетели на всичко, което се случи на родната сноуборд сцена (и лошо и добро) през този период, а той се оказа най-наситеният със събития, период през който спортът и съпътстващият го лайфстайл се развиваха с бесни  темпове.

И понеже ставаме на 10, което си е юбилей, както и да го погледнеш, е време за празненство.
За това  по-следващата събота, 24 ноември, ви каним в клуб *Mixtape 5*, за да попразнуваме, да се позабавляваме пък и да поставим начало на новия сезон.

И понеже е рожден ден, няма да ни се размине без подаръци. Ще раздадем 150 лимитирани бандани Whiteroom, заедно с още няколко награди.

Нашите приятели от Ninja Squad ще ни подкрепят със столичната премиера на For No Reason в малката зала на клуб *Mixtape 5*, където също така ще пускат JANA&JORE + DIAMONDZ.

В голямата зала ще танцуваме с FRUIT SESSIONS, а BOBO и YOUNGBBYOUNG ще ни изпеят някоя и друга песен. Ще дойдат и момчетата от SCRAT, които ще изпеят новата си песен – Grog&Board.
Събраните средства от символичния вход – 5 лв. ще отидат за отдавнашната ни мечта да си купим Бентли, на което да слoжим огромен стикер Whiteroom  и газова уредба.

Благодарим ви, че бяхте с нас през последните 10 години! Благодарим на всички, които ни подкрепяха през този период – читатели, приятели, фенове, спонсори, гаджета, родители, домашни любимци, катерицата на Сашката.

Чакаме ви в събота – 24.11.2012 г., 22:00 ч., клуб *Mixtape 5*

Party With Us, Ride With Us.

Линк към страницата ни във Фейсбук.

Линк към страницата на събитието, пак във Фейсбук.