Whiteroom Wallpaper

Вторник вече не е обикновен ден. Вторник даже никога няма да е същия и това стана ясно през изминалата седмица, когато бе даден старт на любимата на милиони души по цял свят рубрика – „Whiteroom Wallpaper Вторник“.

Днес на вашето внимание представяме сътвореното от скандалния с гангстерската си репутация Борислав „Бобо“ Камилов (някои казват, че Бруклин и Бронкс преди са се казвали Руклин и Ронкс, но от уважение към Бобо, нещата бързо са се променили):

„Очертаваше се доста скучен уикенд, но в последния момент ми се обадиха Ристо и Димо от нинджите, за да тръгваме за Осогово на следващия ден. Там ни посрещна цялото крю на Осогово, с прясно шейпнати уреди, готови за снимане и след кратка разгрявка започнаха да валят трикове от всякъде. След няколко часово снимане из целия парк, ми се допика, и реших да отида зад борчетата в близост до скоковете. Както се случва и в много други сфери на живота- никога не знаеш до какво може да доведе едно пикане, а в случая, че ще открия и интересна гледна точка за снимане. Съвет към всички – внимавайте как пикаете, къде пикаете, с кой пикаете, по колко пикаете и се оглеждайте за прелитащи Марио-вци докато пикаете!“

1024×768
1280×960
1600×1200