Urban Dictionary – 26-ти ноември, клуб *MIXTAPE 5*

Добър вечер, спите ли? Убедени сме че не! Айде само да не се повтаря, сеш се нали. 26-ти ноември, клуб *MIXTAPE 5* и никъде другаде ще бъде убежището на зверовете от българската хип хоп, дръм енд бейс и дъбстеп култура.

“Urban Dictionary” е проект, който определено няма за цел да ви превежда думите ни. Напротив, това събитие на FailureDJs, подпомогнато от Fruit Sessions, е за всички нас, които говорим на общ език и по-важното – правим го чрез музиката, музиката, която обичаме,  музиката, която ни отваря към света.

В нашата страна определено има артиси, хора, които творят, хора които се трудят с ежедневието да си артист в тази тягостна атмосфера и да, ние оцеляваме. Може да се каже, че сме успели в свят на трудности бъгларските артисти мачкаме, смазваме и ви обещаваме, че ще продължаваме да го правим нъръбъ, както казват солидните братя наши. Дойде времето да направим нещо мейджър, казано с други думи -голямо и да излезнем от подлезите за да ви позабавляваме на мейнстейджа!

DRS, Feel, Logo5, Nokaut, Wosh MC, Starteras, The Top Stoppers, Skiller, Trasher, Fail2, Crackhead, Rood, Criteria, Xonic, Staycool, Nikoz, World Premiere, SAVA, Emil Prize, Gomez, Digital Soul, Harry Up – всеки от нас, хората, които обикновено ви радват поотделно, като крюта или с малки колаборации този път ще направим нещо заедно, altogether – уникално по рода си събитие, което ще се случи в на 26 ноември в клуб *MIXTAPE 5*. Ако си задавате въпроса: Какво е общото между всички тези хора? Е, отговорът е мнoго прост – общото между всички нас е, че говорим на един език. Езикът на музиката, на улицата, на протеста, на промяната, на нуждата от активност.

Вратите на клуб *MIXTAPE 5* на 26 ноември ще бъдат отворени точно в 22:00 ч., а входът от 10 лв. ще ви даде достъп и до двете зали.

Още приказки не са необходими – който ни е чул и видял, който е бил, където и ние, ще дойде. И не го мислете, ще има за всекиго по нещо…

Линк към страницата на събитието във Facebook.