Spring Break Session

Фристайл евент на Витоша! Това не се е случвало от доста време насам. Но знаете ли какво, дори и да имаше евенти всеки ден, това което предстои на 20ти март, пак щеше да е специално и в никакъв случай не за изпускане.

CAPiTA и Union Bulgaria ни дават повече от чудесен повод да се съберем в това, което се очертава да бъде един истински фристайл сноуборд ден на специално изградено трасе на Офелиите, Витоша.

Забрави точките, стартовите номера и напрежението да се представиш пред съдиите, когато ти дадат знак. Целта на евента е да отпразнува карането с приятели – да се съберем, да се надъхаме един друг и да видим на кой какво може да му лепне в парка…

Сутринта ще започне с възможност за всички да тестват продуктите на CAPiTA и Union или просто да поцъкат в специално изградения парк, а късния следобед ще има отворена джем сесия, по време на която XRescue и Stinky ще възнаградят с кеш и награди всички най-яко лепнати трикове.

В края на деня карачите ще гласуват за райдер и трик на деня, които ще отнесат много стрийт кред, както и по една дъска и автомати вкъщи.

Ще се видим там!