Пампорово FunPark & Protest Ви канят на…

Ако не сте решили какво да правите през уикенда (а и дори да сте), както и понеделника и вторника след него, ви съветваме да отправите поглед към Пампорово, където освен, че има безумно много сняг, на 12-ти /НЕДЕЛЯ/ и 13-ти /ПОНЕДЕЛНИК/ между 12:00 и 14:00 ч., Пампорово АД и Фън Парк ПАМПОРОВО  организират Джем Сешън за най-добра серия и най-добър трик на линията от 3 скока  в горната част на парка.

ВНИМАНИЕ: Награди от генералния спонсор на парка Protest и още изненади от спонсора на отборите на TRS Пампорово – Царевичен снакс – "Зайо Байо". С този сешън Фън Парк Пампорово се присъединява към фестивалната атмосфера, която се очаква да цари в Пампорово по време на Европейската Ски Купа.
 
Веселието не спира до тук, защото…
На 14-ти ФЕВРУАРИ/СКАЙ в БАР "ОРЛОВЕЦ" ви очаква Spens Live!
Пампорово АД и Фън Парк Пампорово с подкрепата на The Ride Spot (Freestyle Centre), организират ПАРТИ ПО СЛУЧАЙ НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА ВЪВ ФРИСТАЙЛ СЪСТЕЗАНИЯТА И ПЪЛНОТО ОТВАРЯНЕ НА  "PAMPOROVO FunPark"

На Партито ще бъде обявена датата на провеждане на PAMPOROVO FREESTYLE OPEN, както и всички подробности около новия формат на състезанието.

НАЧАЛО: 22:00 часа
ВХОД: 10 лв.

ВНИМАНИЕ: За всички фенове на фристайла, които са дошли в дните на Eвропейска Kупа Пампорово от Фън Парк Пампорово са подсигурени безплатни билети за концерта на Спенс!
Билетите ще бъдат раздавани на Dj-ския пулт във Фън Парк Пампорово /Неделя и Понеделник от 11:00 до 15:00 часа/