Осогово Фън Парк отваря врати

Хора, чакането приключи! Утре, събота 23 декември, Осогово фън парк ще отвори врати за пръв път този сезон и за да научим малко повече за подготовката за утре и плановете за новия сезон се обърнахме към Марио Беньо – главен шейпър в парка и една от основните двигателни сили на фристайл сноуборд сцената в България.

Осогово Фън Парк Откриване на сезона 2017 2018
Какво можем да очакваме утре?
Много сняг, слънце, няколко от сините ни бижута, усмивки и добро настроение, както винаги.

Мега. Нямаме търпение. Какво сте планирали за парка този сезон?
Тази година плануваме разнообразни линийки за начинаещи и напреднали, нови кревативни комбинации с изобилието от железа и кутии, който имаме. Включително и новите рейлове, които произведохме миналия сезон за Red Bull Fragments и на които не успяхме да се напързаляме, заради високите температури и внезапния край на сезона.

Разбрахме, че републиканското ще се проведе при вас този сезон? Имате ли вече други планирани евенти в парка?
Републиканското ще е при нас, освен това отново ще сме домакин на Държавното първенство за деца, на което миналата година се явиха 80 млади рипери, което много ни радва. Ще се проведат Биг Еър и Слоупстайл за деца, мъже и жени, Слалом и Бродъркрос – само за деца. И тук е момента в който ви припомням за крос трасето което имахме в края на сезона и ще се постараем да изградим още в началото на този. Другите евенти, които планираме са тези които до някъде сме вече сме превърнали в традиционни, като Откриване, Volcom Sausage Fest, Ladies Days и още.

Ще пускате ли нови Fun Check-ове този сезон?
Fun Check-овете са задължителни и ще бъдат по-силни от всякога.

Доволен ли си от миналия сезон, като цяло, и как сте настроени за този? Кое е нещото за което си най-надъхан?
Като цяло съм доволен от миналия сезон, същевременно имаше много неща, които можеше да станат много по-добре. Най-разочароващото е лекото разделение… Това е и нещото за което съм най-надъхан – обединение, развитие, нови сили и създаване на бъдеще в зимните спортове. Пийс Йо!

Осогово Фън Парк Откриване на сезона 2017 2018 Осогово Фън Парк Откриване на сезона 2017 2018 Осогово Фън Парк Откриване на сезона 2017 2018 Осогово Фън Парк Откриване на сезона 2017 2018 Осогово Фън Парк Откриване на сезона 2017 2018