ЛЯТО ЕХРО & ЕХТREME БОРСА – Програма!

15 юни, 10:00-11:00, Състезание за журналисти:
Безбройни са върховете, които изкачва българската журналистика. Сериозни са препятствията, които преодолява. Ето едно забавно препятствие, което ЛЯТО ЕХРО & EXTREME БОРСА отправя към медиите – вържете се с въжета, мобилизирайте силите си, преодолейте страха от височината и право нагоре… Колко високо можете да стигнете? Едно състезание за амбициозните, едно състезание за авантюристите, едно забавление, което не бива да пропускате. Стената и инструкторите на Walltopia Ви очакват. Борете се за първите места и спечелете предметни награди от нашите изложители. А какви са наградите – ще разберете, ако посетите Интернет страницата на изложението.

15 юни, 10:00-19:00, Демонстрация с графити
Това, което сте направили със стената в къщи по време на последния ремонт, НЕ Е изкуство. Вижте майсторите и се насладете на играта на цветове и форми. Една стена ще се превърне в шедьовър пред очите Ви. Нашите приятели от „На тъмно“ ще покажат изкуството на графитите на светло.

16 юни, 11:00-14:00, Триатлон за посетителите на изложението
Бъдете смели и участвайте! Пейнтбол тренажорът, стената и велосипедът Ви очакват. Точността, бързината и майсторството са от Вас, а наградите, доброто настроение и купонът – от нас. Покажете колко точно стреляте, колко високо се катерите и колко бързо можете да карате. И всичко това в центъра на София. За най-добрите се предвиждат специални награди, осигурени с любезното съдействие на изложителите. Участието в състезанието става по предварителна заявка, която можете да направите на щанда на Вива Вижън в НДК от 14 до 15 юни,  между 10:00 и 19:00 ч.

16 юни, 16:00, BEST TRICK
Майсторското шоу със скейтборд ще спре дъха Ви. Сложни трикове, високи скокове и бързо пързаляне ще покажат най-добрите скейтбордисти в България. Под зоркия поглед на експертите от BAS ще бъдат отличени победителите в състезанието, за които има големи награди. Наградите са осигурени от GLOBE.

17 юни, Скейт училище
ЛЯТО ЕХРО & EXTREME БОРСА могат да направят всичко за Вас – дори да Ви върнат в първи
клас. Почувствайте се отново деца, пързаляйте се със скейтборд, забавлявайте се и бъдете най-добрите, защото ще Ви обучават големите майстори. За децата има специални изненади и обучителна програма. Спортен клуб BAS ще осигурява екипировка за желаещите.

Всеки ден, в рамките на Изложението, от 10:00 до 19:00 часа, пред централен вход на НДК, може да поддържате висок адреналин като:
–    се изкачите по шест метровата стена за катерене на Walltopia;
–    си организирате малка битка с приятели на тренажора на пейнтбол Мания;
–    изпитате силата на земната гравитация с бънджи скок от балон;
–    да направите проба със скейтборд на осигурената площадка;
–    се възползвате от специалното предложение на Вива Вижън за отстъпка при

Записване за международен водолазен курс PADI Open Water Diver, организиран от ВОДАСПОРТ. За повече информация на щанда на Вива Вижън или страницата ни в Интернет – www.liatoexpo.com

Не пропускайте да видите всичко хубаво за лятото, елате от 14 до 18 юни в НДК. ЛЯТО

ЕХРО & ЕХТREME БОРСА може да са Вашата емоция!

За повече информация:
Вива Вижън ЕООД
тел: 980 83 47/48, gateway: 0896 60 90 10
e-mail: [email protected],
website: www.liatoexpo.com