Into The Mind – премиери на 3-ти октомври във Варна и София

В началото на годината гледахме тийзъра на Into The Mind и въпреки че в него освен сноуборд има ски, сърф и каяк, бяхме единодушни, че е един от най-добрите тийзъри, които някога сме гледали. Сега сме повече от любопитни да видим и завършения проект на Sherpas Cinema.

Между другото вчера (15-ти септември), Into The Mind бе отличен като Филм на годината от най-престижния фестивал за ски продукции – IF3 Montreal.

Ето какво казват организаторите на премиерата ( Gnarly House SWITCH, БАССЕС и 3inSpirit) за филма: „Размийте границите между сън и реалност, за да възприемете света чрез съзнанието и на другите или както Буда някога е казал: „Умът е всичко. Превръщаме се в това, за което се мислим“. „Into the mind“ е филм за процеса на превръщането.“

„Филмът е визуален размисъл и опит да бъде обрисуван философски портрет на човечеството, чрез познанието предадено между ментори и настоящи състезатели. „Into the mind“ е разказ за силите, които ни карат да преодоляваме предизвикателствата, оправдават рисковете, които поемаме или правят планината толкова привлекателна и пристрастряваща. “

И така – обратно към премиерата. Филмът ще бъде прожектиран по едно и също време – на 3 октомври, четвъртък, от 20 ч. в Аула Максима на УАСГ, София, и в зала 1 на Фестивален и конгресен център, Варна.

Билетите са с цена 8 лв. (предварителна продажба в мрежата на www.ticketplus.bg) и 10 лв на входа. Членовете на БАССЕС могат да закупят своите билети с отстъпка единствено в „Дюкян меломан”. Във Варна билети могат да бъдат закупени след 18 септевмври от касите на Фестивален и конгресен център, на цена 10 лв.

Още веднъж – премиерата се организира от Gnarly House SWITCH, БАССЕС и 3inSpirit, и е подкрепена от Jägermeister, Boardshop и G-Form.

Страницата на събитието във Фейсбук.

И… да, ще се видим там.