High Times

След по-малко от седмица ще можете да станете част от най-мащабното скейт събитие правено на родна територия до този момент. Очаквайте световно известни прота, яка музика, партита, много каране и изненади.

High Times e първият скейт фестивал, организиран е от Skatebg.com и ще отвори врати в петък 20.07 в 11ч. В продължение на 3 дни ще ви бъдат дадени възможности за доста сериозни забавления. Ето и последните новости:

Pro rider list – листът на pro-райдъри расте ежедневно: Sem Rubio, David Allen, Andy Scott, Sam Becket, Pete King, Jussy Korhonen, Renton Miller, Thomas Kring, Jess Andersen.

"Battle of the teams" – има  вече доста записали се български тиимове в "Битката на отборите". Имената на отборите, както и правилата на играта ще бъдат обявени до 2 дни на официалния сайт.

Party Time – За събота вечерта е предвидено уникално парти на басейна до язовир "Огоста". Басейнът ще функционира цяла нощ, като диджейте от Cotton Records ще се погрижат за сериозния саунд. В неделя пък ще бъде грандиозното закриване в най-лъскавата местна дискотека "Клеопатра"

Уредите – някои от вас вече са видияли част от изградените уреди за мероприятието. В момента се работи усилено и над още два. Общо уредите за стрийт зоната ще са – голямата всевъзможна арена, извит grind box, куотър, огромен вираж с ръб, вираж с рейл и picknick масата на Virus. Това определено ще е най-качествено оборудвания скейт парк до момента в България.
Схемата която се разработва в момента ще осигури ежедневен достъп на всеки от вас до уредите.

Транспорт  – благодарение на автобусна фирма "Union Ivkoni" има осигурен транспорт без пари-yeah… Автобус ще тръгва от определено място в София в сутрешен час и обратно от Монтана вечерта. Следете секцията с новини в сайта на High Times за повече информация

Спане – хотелите са ясни, но също така е ясно, че не са по джоба на всеки. Ето защо от известно време работиме в насока осигуряване на палатков лагер и вече можем спокойно да заявим, че постигнахме перфектния вариант за вашият комфорт. Наето е място за палатки до самия басейн на язовирната стена, като ще могат да се използват душове, тоалетни, барове и ресторанти. Организаторите са се погрижили това да не ви струва нищо.

Магазини – доста от фирмите спонсори ще имат и собствени щандове, на които освен промоционалните продукти ще може да си закупите и продукти с голям % намаление – дъски, обувки и др.

http://whiteroom.info/images/library/Image/hightimes_poster-6(1).jpg

За повече информация посещавайте www.hightimes-bg.com, където в секцията новини ще се слагат последните новости около събитието.

Нямаш причина да не дойдеш, така че ще се видим в Монтана!
skatebg.com