Две първи места на Stylewars Rail Jam

Както и загатнаха на официалния сайт на Stylewars, времето в Австралия не позволи нещата да протекат по план в началото на седмицата.  В понеделник и вторник Ruined Castle Terrain Park беше затворен поради крайно неприветливото време в курорта.

В сряда (26 август), обаче нищо не попречи на предвидения по програмата Rail Jam да протече с пълна сила. Рейл състезанието е самостоятелно оценяван ивент в рамките на Stylewars и се провежда на сет-ъп с 28 стълби, пред ресторант Frying Pan в сърцето на курорта Фолс Крийк. Победителят му печели титлата Stair Master… а, да – и 5 бона в зелено.

След силна сесия с всички възможни вариации на gap-to-270 над кинка и след дълги размишления от страна на съдиите, първото място и наградният фонд поделиха Stair Master-a от 2008г, Чарлс Рейд и канадецът Себастиан Тоутан.

$1500 за най-добър трик спечели янкито Марк Соларс с безпогрешен frontside 450 to boardslide на кинк рейла. Този трик, както и още кадри от Stylewars Rail Jam можеш да гледаш на сайта на TTR.

Прогнозите най-накрая изглеждат по-добре – да видим какво ще поднесат последните дни от Stylewars и кой ще стане Stylewars Grandmaster тази година!


www.stylewars.com.au