Зареден по всяко време

Колко често ти се случва да си навън с тайфата, да карате борд или просто да сте на разходка в планината и по някое време телефонът ти да капне. На мен лично доста, а няма да забравя и миналата зима как попаднах в една хижа на Витоша, където нямаше ток цяла вечер, доста кофти. Ако не искаш това да се случи и на теб, ако искаш винаги да имаш power в телефона, за да направиш някой щур кадър или видео как блъскаш рейла на Боро, те съветваме да се снабдиш с една от външните батерии на TP-lINK.

Правилно си разбрал, TP-LINK не е само рутерът във вас, те произвеждат и други джаджи свързани с компютърното и телекомуникационно оборудване. На твоето внимание ще представим две доста надеждни батерии, които ще побереш лесно във всяка чантичка, раница и дори в джоба на някое туристическо яке.

2
(TP-LINK PB50)

Нека минем и към самите устройства, първото е PB50, звучи като кодово име от някой шпионски филм, но не е. Батерията е със сравнително тънък и компактен дизайн, капацитетът и е 10000 mAh и е съвместима с повечето USB зарядни устройства, които имат входно напрежение 5V, включително iPhone, iPad и повечето Android OS базирани устройства. Двата USB порта позволяват да се зареждат едновременно до две устройства. Батерията е снабдена с 4 светодиодни индикатора, които информират за нивото на оставащия заряд. В зависимост от размера и капацитета на батерията на устройството, то може да бъде напълно заредено до пет пъти. PB50 поддържа до 500 цикъла на зареждане и има интелигентна технология за зареждане, като автоматично открива напрежението и ампеража на устройствата за по- бързо зареждане. За допълнение батерия разполага със защита от прегряване, късо съединение, прекомерно разреждане или презареждане. Звучи яко, бихме казали ниe!

1
(TP-LINK PB10400)

Другата батерия, която дори вече успяхме и да тестваме е наистина страхотна. TL-PB10400 е с една идея по компактна и с около 40 грама по-лека, ако трябва да сме точни е 241 грама. При нея отново имаме два USB порта и 4 лед индикатора, които показват нивото на зареждане на батерията. Разликите обаче са, че тук капацитет е от 10400 mAh и позволява над 500 цикъла на зареждане. Когато джаджата работи с пълен капацитет, може да зареди един смартфон или таблет от 3 до 5 пъти, в зависимост от капацитета на батерията на зареждащото се устройство. Също така ще имаш на разположение и фенерче, за да откриваш всичко бързо и лесно. И двете устройства могат да се презареждат или чрез микро USB кабел директно от лаптоп, или с помощта на USB адаптер чрез електрически контакт. В комплекта към тях е включен микро USB кабел, с който да зареждате преносимата си батерия и елегантен калъф, където да я съхранявате.

TL-PB10400_un_V1_881_68_large_5_20150212200404

Батериите на TP-LINK са изключително полезни ако често пътуваш, водиш динамичен начин на живот, прекарваш голяма част от времето си навън сред природата. Те ще ти позволят да бъдеш свободен и да не се чудиш кога, къде и как ще заредиш телефона, таблета, а дори и лаптопа си.

Опа! Забравихме да кажем, имаме и една изненада, ще подарим една батерия PB10400 на най-верния читател, следи страницата ни във Facebook, за да разбереш повече за играта.

Информация от къде можеш да се снабдиш с джаджите на TP-LINK виж на официалния им сайт.

https://www.youtube.com/watch?v=6ZKWayHWmr0

https://www.youtube.com/watch?v=3durbA62xMY