Запознай се с EPIK

Измина доста време откакто ти представихме българските кецове Dlirium. Сега, година по-късно Георги-Чикито, Емо, Даниел, Димитър и Георги са готови и с втория си модел. След успешния 001, който удиви всички скейтъри със здравината и издръжливостта си пичовете от Пловдив изкачат с EPIK. Определят го като епичен, защото обединява духа на доброто приятелство помежду им  и защото е първият български кец замислен изцяло за скейт.

3

Разбира се от Dlirium отново са наблегнали първо на качествените материали, здравината и удобството, а след това и на дизайна. Визията е изцяло променена и този път бихме казали малко по-стилна от предния модел. Вникнали са повече в малките детайли. Има допълнителен кант по цялата средна част, който държи кеца плътно по крака, придавайки стабилност, а ширината отпред дава пълен комфорт и усещане за свобода на пръстите. Хастара е нов синтетичен, мек и спортен за екстра удобство. EPIK е изцяло в черно и велура и гумата, като подметката и бомбето отпред са по-ниски. Тези промени са го превърнали в елегантна обувка, която освен за скейт, може съвсем спокойно да сложиш, когато гаджето иска да те запознае с родителите си.

2

Има обаче още една промяна, която придава много бунтарски вид и това е татуираната стелка. По качество и изработка тя не се различава от модел 001, освен че по естествената й кожа са изрисувани уникални татуси. За тях е помогнал Момчил Генов от Anonymous Tattoo Sofia, който се е справил с нелеката задача да придаде духа на Dlirium бандата от 90-те. За трудната част с отпечатването им се е погрижил Милен от ArtByEvil. Той грам не е пестил сили и средства, за да постигне перфектното качество.

1

С една дума
EPIK е най-новият модел на Dlirium, подходящ за мъже и жени. Направен от най-качествените материали, има уникален външен вид и татуси по стелката. Нещо което няма да видиш при нито един друг кец на пазара. Създаден е изцяло за скейт, но може да го носиш и на бизнес среща. А най-важното е, че е направен тук, а не там.

Може да си гепиш EPIK от dliriumbrand.com