Задай въпрос на Травис Райс

Сп. Whiteroom и пичовете от магазин BAS и Lib Tech ти дават възможност да зададеш въпрос на един от най-влиятелнитe карачи на световната сноуборд сцена днес – Травис Райс. Ето как ще се случи това – отворена е специална тема във форума ни, където можеш да зададеш своя въпрос към суперзвездата – как се е запалил по сноуборда, какво му е любимото ястие, на коя страна спи и т.н. Ще събираме вашите въпроси до 1-ви февруари (неделя), след което те ще бъдат изпратени по пощенски гълъб, през голямата локва, чак до щаба на Lib Tech, от където ще бъдат връчени директно на г-н Райс.

Задавайте въпросите си директно, във формата в която искате да бъде прочетена от Травис (може и направо на английски), като не пропускайте да напишете името си накрая. Отговорите на най-интересните въпроси, ще бъдат публикувани в следващия брой на сп. Whiteroom, 10-те най-оригинални въпроса печелят Lib Tech тениски, а всички участващи в масовата питанка, ще получат своя оригинален отговор от прото, като лично съобщение във форума (на езика на който е бил написан въпросът).

Травис Райс не се нуждае от каквато и да е интродукция. Няма начин, да не сте чували името му, покрай това че е един от първите хора, които приземяват двоен бекфлип към фейки, че е инициатор и победител на, може би, най-иновативното фристайл състезание за миналия сезон (Inaugural Quicksilver Natural Selection) или че е карач с цяла торба с трофеи от челни класирания на състезания, като O’Neill Evolution, Nissan X-Trail Jam, Nokia Air & Style… Но освен всичко изброено до тук, Tравис е най-уважаван за това, че е сред наи-креативните, оригинални и завършени карачи (парк, пайп, беккънтри) в шред играта. Каква му е тайната – попитай го ти!