WORLD SNOWBOARD DAY Sofia 2011

Тази година директно с водещия крак напред, Световния Ден на Сноуборда влиза в club *MIXTAPE 5* на 17 декември от 22:00.

Глобалната инициатива на Световната сноуборд федерация, Европейската асоциация на борд-производителите EUROSIMA и The Outdoor Sports Valley, за шести път дават възможност на всички сноубордисти да отпразнуват съществуването на любимия им спорт, а също така да приковат вниманието и на тези, които все още не карат.

България гордо се присъединява към инициативата с третото си участие в отбелязването на този ден. Още през 2006 година WSD придобива белегът на най-масовото международно сноуборд явление и в момента обвхваща над 40 страни и стотици хиляди участници, които празнуват в една нощ, едновременно.

Зад организацията на събитието стоят board.bg, Camp Sessions, Whiteroom, както и екипа на club *MIXTAPE 5*.

WSD в София ще започне с прожекция на филма "Standing Sideways" на специално инсталиран за целта екран в клуба. Лентата предоставена от официалния спонсор на събитието за България – BURTON, ще се завърти от 22:00 часа и ще посрещне всеки, който има отношение към планината и снега.

Вечерта ще продължим традиционно – с много добра музика и позитивна атмосфера. На сцената ще са Ogi 23 & Feel от The Top Stoppers с новия си съвместен проект, както и лавиноопасната b2b селекция на Sava и Emil Prize от Camp Sessions Crew.

Официален график на вечерта:

21:00 – отваряне на врати
22:00 – Standing Sideways – сноуборд филм на Burton Snowboards
23:00 – начало на вечерта
вход: свободен

Научете повече за Световния Ден на Сноуборда от: www.world-snowboard-day.com