Whiteroom и Фън Парк Ариана представят – White Session Days

Две добри новини. Първата е, че след временно затваряне поради необичайно високите температури, този уикенд Фън Парк Ариана отново ще отвори своите врати! Очаквайте добре познатия от изминалия месец спретнат зимен пейзаж да се върне на Ариана още утре (31 януари 2009).

Втората добра вест е, че с повторното отваряне на фристайл Мекката в сърцето на София, списание Whiteroom и Фън Парк Ариана обявяват началото на White Session Days. “Уайт сешън… какво?”, те чувам да питаш.

White Session Days е предизвикателство към всички вас, което ще продължи от 1-ви до 6-ти февруари (неделя – петък). Имате точно 6 дни за да заснемете и да ни пратите възможно най-интересната сноуборд снимка в рамките на Фън Парк Ариана.

Карачи, ако искате да се видите на страниците на българското сноуборд списание – хващайте приятел с фотоапарат и мислете кадъра заедно. Бъдете креативни – интересни ъгли, готини трикове, забавни композиции,

Селекция от най-добрите снимки ще бъдат публикувани в 10-ти брой на списание Whiteroom. Най-добрата снимка от всеки ден ще бъде качвана, като главна снимка на whiteroom.info.

Снимайте във възможно най-високо качество. Пращайте снимките си (максимум 10 кадъра на калпак) на [email protected].