Whiteroom Daily или Какво става тъдява?

Започваме със Nic Sauve и пълната му част от Deja Vu. Не сме гледали филма, но ако съдим по частта на Nic, със сигурност е сила. Обедняли сме и не можем да си го купим от айтюнс, но ще го чакаме на части.

P.S. Nic е *аси дзвера.

Преминаваме към поредната порция ай-кенди от Nike, които успяха да създадат доста сериозна еуфория около новия си филм Never Not, който дори бе пуснат безплатно за гледане за само 24 часа. Та, който гледал – гледал. В 3-минутното видео по-долу, част от отбора на Nike удря парковете в Уислър и Кийстоун. Силни кадри, мега масивни скокове. Не сме сигурни как се чувстваме спрямо огромните корпорации (или сме сигурни, но не си говори точно в момента по темата), които завземат сноуборд индустрията, но ако не задълбаваме – видео продукцията, зад която стои Nike е много, ама много силна.

Понеже има проблем с ембедването – клик за да гледате видеото.

Next – street massacre на едно крю от Масачузец. Целият филм Root9 на Stumped.

Ride Snowboards пускат видео поредица „Because of Snowboarding“, в който общо взето задълбочено ще показват своите про-райдъри. И както се казва „път на дамите“ – първият епизод е посветен на Хана Биймън. Хана е на сноуборд сцената… отдавна и е абе яка мацка.

Откраднахме една снимка от Тихимир Рачев, тъй като за първи път виждаме чисто българска сърф снимка направерна от водата. Надяваме се, че Тихомир няма да се сърди, пък пускаме линк към галерията, за да разгледате и останалите кадри. Миналият уикенд на Ахтопол се проведе сърф състезание и за пореден път показа, че хавайката в България не е мит.

Ако все пак сте останали недоволни от това, което прочетохте в краткото ни разюме, публикуваме снимка на малко сладко кученце. Не може да сте недоволни след като видите тези очи. Айде, ще се видим като се видим.

chiconiko