Whiteroom Daily – 10.10.2013

Така. Днес започваме с Джейк Бловелт, който вече кара за Adidas. Джейк е готин. Кара яко и е на път да се превърне в значим фактор в беккънтри-то, какъвто например е Девън Уолш (който също ще видите във видеото по-долу). Не може да не си спомняте Джейк поне от частта му в That. на FORUM, където две азиатчета се опитваха да изговорят името му: „Джейк Блааавел, Джейк Блууувъл, Джейк Блаулаобау…“. Както и да е – забавна сцена. И колкото до споменаването на Adidas:
1. Не сме си продали душата на дявола (корпорациите) – това във връзка със споменаването пък на Nike в Whiteroom Daily от вчера. Ако си я бахме продали, нямаше да сме „цъфнали и вързали“ като в момента.
2. Най-вертоятно сноуборд индустрията започва да става като футболната. Скоро да се готвим за Puma, Diadora, ASICS и Льо Кок Нещо-си.
3. Да вземат ония осмината оригиналните от FORUM, да си седнат на задниците и да направят нов бранд. Примерно F8 или FUCKCORPORATIONS8 или каквото там им хрумне, пък за идеята към евентуалното начинание ще им искаме само процент. Е тогава ше вържем, па ше и почерпим. Но стига „джиб-джаб“:

От сантиментент към печатните издания, пускаме корица на BEACHBROTHER MAGAZINE (смесени чувства за името), нa която е Халдор Хелгасон. На някой от вас да му се намират няколко хиляди свободни лева за нов печатен брой на Whiteroom – така от сантимент? Някой? Не? Е*аси.

Трикът на корицата: дабъл нещо си с гряб някъв си (ноус).

Следва – този пич Рийд Шнайдер. Малко писти, повечко рейлове и тръби. Много свежо.

#WOODWORTH fилм за Mountain High – където са измислили фън парковете, преди да са били измислени фън парковете. Там скиори разцъкват на различни скокове от 20-те години на миналия век.

Още – делничните дни, Лозьо прави така:

След кратък престой в Швейцария, голобрадите национали, заедно с Ице и Гумата се върнаха в България. На швейцарската снимка, която следва, всички са мега гъ*арите.

Така и така по-горе подехме футболна тема – това са феновете на Армения, които посрещат родните футболни национали с викове „цигани“. Ама как са се наредили на снимката, мамини сладки, до един арийци. Самата снимка е открадната от Sportal.bg, които пък са я откраднали от news.am:

За финал – Instagram-a на Victoria’s Secret.

Айде ще се видим кат се видим.

Мир вам,

chiconiko