Whiteroom Bandana Party – The season starts here!

След цяло лято пек, отново дойде време да се съберем всички на едно място, да се преброим и да видим дали има дезертьори, изядени от акули или пък свежи попълнения в редиците. Също така да успокоим неврозите, породени от бавното и прекалено предпазливо идване на снега и да спретнем танц за голяма снежна виелица. Това ще стане по план, подробно разработен от отдел „Етилови забавления” към whiteroom.

Събитието, което официално ще пусне юздите на зимния сезон е Whiteroom Bandana партито! По този случай всеки ще се сдобие със специална whiteroom бандана, защото както знаем тя винаги може да ни бъде от полза – да оберем банка, да попием разлятата бира от дрехите си или пък, за да ловим бобри – изборът е изцяло наш! Партито ще се проведе само след няколко дни, в края на работната седмица – 12-ти декември. Мястото е клуб Backstage, а за музиката ще се погрижат както обичайните заподозрени – dj Zion и dj Phoenix така и небезизвестният Jamez Bongg. Както и досега, музичката ще е на вълните на reggae, ska, jungle, funk и hip-hop ритмите. В залата ще се прожектират сноуборд  филми, а ако си достатъчно осторожен ще можеш и да се сдобиеш безплатно и с последния 9-ти брой на списанието.

Ще започнем около 22:30ч., за непосещавалите, клубът се намира на столичния адрес бул. „Васил Левски” 100, а входът ще е 5лв. Кажи наздраве по случай новия сезон с новите си възможности.

– ride with us –