“Welcome to Winter” – утре в Маймунарника

Докато в Маймунарника подготвят Central Snow Park или нов фън парк в градски условия, вече има дати за две събития, които ще се случат именно там.

Първото събитие е предвидено за утре и е под наслов „Welcome to Winter“. Благодарение на СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ (Sofia International Film Festival) и Vivacom hybrid ще бъде представена видео поредицата „BURTON presents SNOWBOARDING“, а ще има и нова прожекция на “Rise Up” на Never Know Production.

Програмата стартира в 19:15 часа с прожекция  на “Rise Up”, а в 20:00 ч. продължава с “Burton Presents – [Snowboarding].” Продукцията на Burton се състои от четири части като всяка е с различен фокус – STREET, BACKCOUNTRY, WOMEN, RESORT.

Така че утре – 19:15 ч. – айде на по бира и филми в Маймунарника. SAVA от Camp Sessions ще се погрижи за парти атмосферата, а като допълнение – няма да има и вход.

Другото събитие, което за сега ще анонсираме съвсем кратко, ще се проведе на 22-ри (сиреч по-следващата неделя). Burton Rail Game ще се състои на нова рейл конструкция в парка и на него ще могат да вземат участие всички желаещи. Наградите ще бъдат осигурени от Burton & Vivacom. Повече инфо – съвсем скоро, така че ни следете.

Peace!