Вторник с NINJA SQUAD! Премиерата ще е на 21-ви август

Ninja Squad  обявиха датата на премиерата на новото си видео – 21-ви август 2010 г. Името ще се пази в тайна до самата премиера, но мястото е известно – така добре познатата на повечето от вас поляна под Градище в Габрово.

Всеки вторник, от сега до премиерата на новото им видео, нинджите ще пускат по едно от техните предишни филмчета тук в Whiteroom. Време е да се посмеем с тях и да видим кое се е променило и кое си е останало същото…

„SUSHI – II“ 2004
„Шест години по-късно е време да станем за смях, ако, разбира се, все още не сме успели. Първият опит за видео, за пръв път имахме компютър, за пръв път отидохме на Банско, за последно си купихме карти там.

Сега се сещам как да го опиша, всичко беше толкова истинско, правихме го за удоволствие, не знаехме дали някой друг освен нас някога ще го гледа. Пълен смях, бяхме сериозна работа! Стамбето правеше нещата на суич, Димо караше на рап, а кърпите ни висяха от гащите.

Има толкова много за казване покрай това видео, парите бяха малко, уредите бяха от скрап, заварени в двора на Стамбето и пренесени с автобус, снегът беше много, а лопати нямаше.  Както се вижда и тука триковете и крането са малко, а партитата много. Явно така ни е тръгнало!…“