Von Zipper Trials

4-ти и 5-ти февруари на Витоша ще се проведе кръг от състезателния тур Von Zipper Trials, кръстосващ Европа както пиратски кораб обикаля океана. За наше щастие тази година кръговете от тура са повече и в списъка на новите дестинации е и нашата мила родина. Разбира се, заедно с тура обикаля и отбора на VZ и за сега потвърдили своето идване в България са Stéphane Lochon и Guillaume Charnay. Протата ще съдийстват на състезанието и ще демонстрират своите умения на уредите.

Кръгът от Von Zipper Trials на Витоша ще е отворен за всички възрасти, но най-ценната награда ще спечели най-добрия сред под 19-годишните, а именно правото да участва в про състезание, част от системата TTR (Ticket To Ride) – Billabong Pro Junior, от 4 до 8-ми март в Les 2 Alpes, Франция.

Скокът на който ще се проведе състезанието ще е отворен седмица преди самата дата, което ще даде възможност на участниците да тренират и свикнат с него. Това се случва за пръв път в България. Затова започвайте да търсите извинителни бележки за даскало и се подготвяйте за старта защото един от вас ще замине за Франция!

Очаквайте скоро още на сайта, а за сега повече инфо можете да прочетете тук.