Volcom представя Wild In The Parks – 25-ти май, скейт парк Варна

Една от най-големите скейт и сноу фирми в света Volcom тръгва на турне с част от европейския си скейт тим. Andi Welther, Eniz Fazliov, Fabian Verhaeghe, Roberto Aleman и Chima Fergusson, както и екип на списание Kingpin, ще посетят България като четвърта спирка от обиколката си.

На 25-ти май в чисто новия скейтборд парк във Варна ще се проведе оригиналното състезание на Volcom – Wild In The Parks, съчетано с официалното откриване на парка. Форматът е отворен за абсолютно всеки и включва каране в три различни зони на парка, разделени по трудност. Участниците се разпределят на отделни групи, които имат определено време във всяка една зона, където съответно ще има по един съдия за всяка от тях. Финалистите от двете категории ще се класират за квалификациите в Швеция, от където могат да продължат за финала в САЩ.

Записването за състезанието е безплатно и ще стартира в 15:30 часа на парка във Варна (кв. Петлешево, близо до Ледената пързалка). Всеки желаещ да се запише предварително ще може да го направи в магазините Corporide (София, ул. Хан Аспарух 53) и Backyard (Варна, ул. Никола Михайловски 17), или онлайн на email [email protected], като изпрати име, фамилия, години и град. Предварително записаниете трябва да потвърдят присъствието си до 16:30 часа на 25-ти май. Категориите са две – под 15 годишни и над 16 годишни.
За всеки присъстващ на състезанието ще има безплатна храна, питие и подаръци от Volcom.

LET THE KIDS RIDE FREE!

За повече информация следете www.hazel-sports.com и www.skatebg.com.