Volcom и Method подаряват уикенд с Terje и Gigi!

Искаш ли да спечелиш безплатен уикенд в най-гъзарския зимен курорт в света – Арлберг? Освен това всички разходи ще ти бъдат платени и ще караш заедно със сноуборд легендите Terje Haakonsen и Gigi Ruf. Всичко това е осигурено и организирано от Volcom и Method Mag.

Като за начало няколко думи за Арлберг – това е първият зимен курорт в света. Освен че е най-скъп, най-луксозен и разполага с най-добрите писти, това е мястото в Европа с най-много престижни ресторанти концентрирани в една точка. Арлберг е разделен на пет различни селища, предимно с 5-звездни хотели – малки сгради построени в алпийски стил.

Нека, обаче, се върнем на състезанието. Единственото условие е да изпратиш снимка с възможно най-добрия си "method air". Имаш два месеца да се опитваш да го направиш възможно най-зрелищен и да разцепиш конкуренцията. Terje и Gigi ще разглеждат подробно всяка една снимка и ще изберат двама щастливци, които ще заминат за 26-ти и 27-ми март в австрийския курорт. Освен това те ще получат и VOLCOM Gore-Tex яке и панталони, както и уникални сноуборд дъски на VOLCOM. Разбира се, освен това, VOLCOM ще те напоят, нахранят и забавляват. Terje и Gigi ще те заведат до най-добрия сняг и ще карат с теб, а VOLCOM папараците и филмърите на METHOD ще те заснемат.

Твърде е хубаво за да е истина?

Съвсем не, реално е и можеш да спечелиш всичко това, ако се постараеш достатъчно (вече видяхме, че е възможно, когато момче от България спечели подобна игра на марка за скейт обувки).

Снегът те чака, така че си намери фотограф и се мятай на дъската.

Не забравяй и следните правила и подробности:

-Можеш да изпратиш снимка от момента, в който си видял това, до 20-ти февруари.
-Победителите ще бъдат обявени на 25-ти февруари.
-Снимката и данните си (име, фамилия, години, град и държава) изпрати на [email protected]
-Задължително е участниците да имат навършени 18 години.
-Ако след подробно разглеждане на снимката се окаже, че тя е обработвана чрез програма или това не си ти, участието в състезанието се прекратява. Също така се спира достъпът ти до всички следващи подобни контести.
-Печелившите трябва да бъдат свободни на 26-ти и 27-ми март.
-Личната застраховка при пътуване е абсолютно задължителна.
-Категорично е забранена продажбата по какъвто и да е начин на сноуборд дъските на VOLCOM.
-Петте финалиста ще получат пакет с подаръци от Volcom Enternainment.