VO(a)YAGE – Czech snowboarding movie project

Vo(a)yage – невиждана досега комбинация от думите “Voyage” and “le Voyeur” – това е заглавието на първия чешки сноуборд филм. Продукцията на Free magazine и FReeride.cz, показва на какво са способни най-добрите чешки карачи, ако ги поставиш в условията на няколко различни парка, стрийт рейлове или беккънтри спотове из планините на Европа.

Кликнете на картинката долу за да гледате трейлъра.

Във филма участват райдъри, като Martin Cernik, Honza Zajic, Ondra Zvonicek, Martin Becvarovsky, Matej Svoboda и навестилият миналия сезон България карач от отбора на Horsefeathers – Ondra Marcik.

Повече около Ondra, мнението му относно изключително важни теми (като чалгата) и  впечатленията му от България, можете да прочетете в летният брой на списание Whiteroom. Между другото – откакто за последно се видяхме последното, което чухме около него, беше в края на юли, когато той вече беше открил сезона с фрирайд в пудрата на Нова Зеландия. И докато ние събирахме тен и чистихме пясъка от ушите си, там имало толкова много сняг, че се налагало да чака с дни докато смогнат да разчистят затрупаните пътища в планината, “оплака” се Ondra…

www.freeride.cz